Programi i obrasci

Pocetna / Programi i obrasci
Microsoft ©Excel Almir Basic

Procjena rizika - rucno nosenje tereta

Excel program za Analizu proracun rizika pri rucnom nosenju tereta je integralni dio Akta o procjeni rizika za radno mjesto i radnu okolinu pri izradi Akta o procjeni rizika za radna mjesta i radnu okolinu. Ovaj Excel program i Excelovi programi proracuna procjene rizika prema Kinney metodi i/ili matrici rizika 5x5 je sastavni dio Akta o procjeni rizika koji korisniku pomaze prilikom Izrade samog akta.

Ukoliko ste zainteresovani za nasu procjenu rizika - rucno nosenje tereta kontaktirajte nas [ ]

Microsoft ©Excel Almir Basic

Zbirne evidencije iz ZNR i ZOP

Microsoft © Excel zbirna evidencija sluzi za prikaz statusa isteka ispitivanja sredstava rada, mikroklime, fizickih, hemijskih, bioloskih stetnosti za hladni i topli period, licne zastitne opreme, posuda pod pritiskom, ventila sigurnosti, elektricnih i gromobranskih instalacija, vatrogasnih aparata, hidrantske instalacije, vatrodojave, periodicne ljekarske preglede i edukacije zaposlenika.

Ukoliko ste zainteresovani za nasu zbirnu evidenciju iz zastite na radu i zastite od pozara kontaktirajte nas [ ]

Microsoft ©Excel Almir Basic

Evidencija vodjenja usluga ZNR i ZOP

Evidencija pracenje rokova usluga iz oblasti zastite na radu i zastite od pozara namjenjena je firmama koje se bave poslovima zastite na radu i zastite od pozara.

Evidencija pracenja usluga ZNR i ZOP odnosi se na pracenje rokova i prijevremenog obavjestavnja korisnika o ispitivanjima, edukacijama iz oblasti zastite na radu i zastite od pozara.

Ukoliko ste zainteresovani za evidenciju vodjenja usluga iz zastite na radu i zastite od pozara kontaktirajte nas [ ]

Microsoft ©Excel Almir Basic

Matrica procjene rizika za radna mjesta

Microsoft©Excel program za izradu procjene rizika za radna mjeste i radnu okolinu omogucava korisniku da vrsi brzi i automatski umnozak vjerovatnosti i posljedice u cilju posticanja ranga rizika.

Ukoliko ste zainteresovani za matricu procjene rizika kontaktirajte nas [ ]

Microsoft ©Excel Zastita na radu

Prijava o nesreci na poslu

Prijava o nesreci na poslu je obrazac koji se popunjava nakon interne analize nesrece na poslu u roku od 72 sata od vremena nastanka nesrece, povrede na poslu.

Za vise informacija i preuzimanje obrazaca kliknite na ovaj link [ ]