Strucni clanci iz ZNR

Izrada programa za edukaciju zaposlenika iz oblasti zastite na radu. Ovdje mozete pronaci strucne clanke i prirucnike za strucno usavrsavanje zaposlenika iz zastite na radu.


vise informacija

Edukacija iz ZNR

Edukacija zaposlenika iz oblasti zastite na radu se provodi u skladu sa Zakonom o zastiti na radu broj 22/90, takodje nudimo i edukaciju iz drugih specificnih oblasti zastite na radu.


vise informacija

Upute za siguran rad

Izrada uputstva za siguran rad za sredstva rada i postrojenja. Dimenzije uputstva za siguran rad 30 x 40 cm i/ili 40 x 30 cm, 20 x 30 i/ili 30x20 cm .


vise informacija

Sigurnosni znakovi

Postavljaju se za oznacavanje sa svrhom brzog i lakog usmjeravanja pozornosti na predmet i situaciju koja bi mogla prouzrociti odredjenu opasnost.


vise informacija

Strucni clanci iz ZOP

Izrada prirucnika za edukaciju zaposlenika iz oblasti zastite od pozara. Pored programa ovdje mozete pronaci i skriptu za polaganje strucnog ispita iz zastite od pozara.


vise informacija

Edukacija iz ZOP

Edukacija zaposlenika iz oblasti zastite od pozara se provodi u skladu sa Zakonom o zastiti od pozara. Ovu vrstu edukacije vrsimo u saradnji sa partnerskom firmom.


vise informacija

WEB design

Vrsimo izradu web stranica koristenjem AdobePhotoshopa kako bi se klijentu predocio dizajn web rjesenja, a nakon potvrde rjesenja izrada iste putem HTML, CSS i JavaScript.


vise informacija

Brosure

Dizajn i izrada poslovnih brosura koristenjem Adobe Paketa. Takodje vrsimo i izradu poslovnih i edukativnih prezentacija za profesionalno animiranje klijenata.


vise informacija

Vizit kartice

Dizajn i izrada poslovnih brosura koristenjem softverskih programa Adobe Paketa. Template/sablone nasih vizit kartica mozete pogledati klikom na link ispod.


vise informacija

Programi

Vrsimo izradu programa iz oblasti zastite na radu i zastite od pozara u Microsoft Access i Excelu. Takodje vrsimo izradu baza podataka evidencije radnih sati zaposlenika.


vise informacija

Obrasci / forme

Dizajn i izrada profesionalnih Excel obrazaca za poslovnu, personalnu, kucnu i edukativnu upotrebu. Nasa kolekcija template-a ce Vam omoguciti laksu obradu podataka.


vise informacija