Zbirna evidencija iz zastite na radu i zastite od pozara

06.12.2018 Almir Basic

Microsoft©Excel zbirna evidencija sluzi za prikaz statusa isteka ispitivanja sredstava rada, mikroklime, fizickih hemijskih, bioloskih stetnosti za hladni i topli period, licne zastitne opreme, posuda pod pritiskom, ventila sigurnosti, elektricnih i gromobranskih instalacija, vatrogasnih aparata, hidrantske instalacije, vatrodojave, periodicne ljekarske preglede i edukacije zaposlenika.
Zbirna evidencija omogucava korisniku laksi pregled statusa isteka ispitivanja, pregleda i edukacija zaposlnika, u jednom Excel dokumentu.
Dokument se sastoji od 15 (petnaest) radnih listova. U 14 (cetrnaest) radnih listova unose se podaci o ispitivanjima, ljekarskih pregledima i edukaciji zaposlenika. Najstariji datum ispitivanja, pregleda i edukacije se automatski prebacuje u pocetni radni list imenovan kao "Home" koji korisnika obavjestava o prijevremenom isteku roka u periodu koji zahtjeva Klijent, mjesec, dva ili tri mjeseca prije isteka samog roka.


Detaljnije objasnjenje o nacinu rada Excel zbirne evidencije iz oblasti zastite na radu i zastite od pozara u .pdf formatu mozete pronaci ovdje


Ukoliko ste zainteresovani za nasu zbirnu Excel evidenciju iz oblasti zastite na radu i zastite od pozara kontaktirajte nas